Dr. Kecskeméti László nőgyógyászról mi a véleményetek? Hódmezovásárhely
Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 19:14
1/4 anonim válasza:
Normális. Figyelmes. De sokan nem szeretik. Nekem nem volt vele negatív tapasztalatom. Állítólag a kicsit molettebb kismamáknak beszologat, de nem tudom van e valóság alapja. Csak úgy hallottam.
2/4 anonim válasza:
Szerintem egy nRárcisztikis f*sz , ha a nőnek valami betegsége van elítéli és lenézi ha gyereket vállal , ha nő moletebb akkor szintúgy. Nekem például 8éve azt mondta hogy nekem nincs jogom gyerket szúlni ès ha rajta múlik nem is lehet gyerekem. Utána pár évvel később NST után azt mondta hogy felelőtlen és nem normális vagyok hogy gyereket vállalok mert megölöm a gyerekem egy olyan betegséggel amivel teljesen egèszsegws életet lehet élni.
3/4 A kérdező kommentje:
Fú, kirázott a hideg... szinte láttam magam előtt. Tényleg ilyen az ipse, én is ugyan ezeket éltem át vele, azért írtam ki anno a kérdést. Most megint kismama vagyok (jó, kövér, 30 fölötti kismama, szóval pont az esete), szóval dolgozik még ez a vén kecske? Készüljek? :D
2023. nov. 15. 16:29
4/4 anonim válasza:
Dolgozik igen, csak nem végezz terhes gondozást, csak a végén NST eredményét nézzi át. De ő van mindennap az ambin.. fú de utálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!