Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Dr László Attila zalaegerszegi...

Dr László Attila zalaegerszegi nőgyógyászról van tapasztalata valakinek?

Figyelt kérdés

Terhes gondozásra szeretnék hozzá járni,mert ő tűnik a legszimpatikusabbnak az összes orvos közül, de egyszerűen semmi infót nem találok róla.

Bármi érdekel vele kapcsoltban, de legfőképp elérhetőség.

#Dr László Attila #nőgyógyász zalaegerszeg #terhesgondozás zalaegerszeg
2018. márc. 28. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs magánrendelése, nem egy közkedvelt, felkapott orvos.

Én először 5 éve a lányunk születésekor találkoztam vele. Bunkó volt, rettentő fájdalmasan vizsgált meg. Nagyban hozzájárult Ahhoz, hogy az első szülésem rossz emlék maradt. Ra két évre egy műtét miatt "futottam" össze vele az őrzőben, akkor is volt egy bántó beszólása.

Most elég hosszú időt töltöttem kórházban. Mindig normális hangnemben beszélt velem, sőt kimondottam kedves volt. Szules után amikor a fiunk picen volt, megállított a folyosón, érdeklődött és nagyon biztatott. Utána szülés utáni komplikációk miatt többször is beszéltünk és meglepően normális volt mindannyiszor. Drain csövemet is óvatosan vette ki. Pozitiv csalódás volt. Érdekes humora van, sokaknak sértő, nekem tetszik.

Legegyszerűbben úgy éred el, hogy bejössz a kórházba és megkeresed. Majdnem minden nap bent van, legtöbbször a harmadikon bujkál a munka elől.

2018. márc. 28. 23:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Személyes tapasztalatom nincs, de csak rosszat hallottam róla. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy az isten mentsen meg tőle.
2018. márc. 29. 09:30
 3/3 anonim válasza:
1,5 éve voltam nála vizsgálaton. Nulla segítőkészséget és kedvességet tapasztaltam vele kapcsolatban.
2018. júl. 4. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!