Dr. Halvax László pécsi nőgyógyász magánrendelése merre található?
Kerestem a magánrendelését , de nem találom sehol.
Illetve aki ismeri mi a véleménye , tapasztalata róla?
Donatus u. 22
A szülészeti klinika "fölött"
Kétszer voltam nála, egyszer kislányom, egyszer saját problémám miatt. Kedves, udvarias, szakmai tudása is megvan. Kislányom bajára kapásból tudott olyan gyógyszert ajánlani, ami megoldotta a több hónapos problémát, amivel a helyi orvosok nem tudtak mit kezdeni (messziről mentünk hozzá). De nincs uh gépe, már nyugdíjas, nem dolgozik a kórházban, nem műt es nem vezet szülést. Én emiatt nem választanám orvosomnak. Nekem is műtétre volt szükségem és tovább irányított kollégájához.
Egyébként akikkel volt "dolgom" pécsi nőgyógyászokkal, mind nagyon rendesek voltak es szakmailag is kiválóak.
Koppan professzor úr: szakmája csúcsa, de szerintem ő nem vállal szülést. Meg ha vállalna is, nem mennék hozzá, mert hol bp-en van, hol bonyolult endometriózis műtétje van
Vizer Miklós: uh-ban profi, genetikai uh-t vele csináltattuk, meszirol utaztunk hozzá is, de ő már csak a da vinci magánklinikan van.
Szegedi Sarolta: fiatal, de lelkes. Ő műtött, nagyon lelkiismeretes, visszahívott, ha nem vette fel (sose vette fel 😂). Óvatosan vizsgál nagyon kedves és amennyire meg tudom ítélni laikusként, felkészült.
Várnagy Ákos, Papp Szilárd, Drozgyik István egy-egy alkalommal vizsgáltak, de ők is szimpatikusak voltak. Talán Drozgyik egy kicsit nyers, de panaszom rá sincs.
1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!