Tb nélkül terhesgondozás?
Meddig vagyok jogosult?
Nem szeretnénk, X.kerületi Bajcsyban szeretnék orvost fogadni és szülni, eddig elég klassz véleményeket hallottam róla, testvéreim is ott születtek, nem rossz hely :)
Miért lenne jogosult?
45 nap, vagy annál hosszabb biztosítás esetén: Ha a magánszemély biztosítása (pl. munkaviszony) a megszűnését megelőzően megszakítás nélkül legalább 45 napig fennállt, akkor a megszűnését követően további 45 napig jogosult lesz az egészségügyi szolgáltatás igénybevételére.
Hátha valaki van/lesz hasonló szituban, ez történt: Hétfő reggel elmentem a NAV-hoz megnézetni a bejelentésem (persze nem volt..), utána megigényeltem hogy fizetem magam után (elmaradásokat is), utána pedig irány volt a doki és secc-perc ingyen elláttak és megy minden tovább :)
Azóta új helyet találtam dolgozni, mert itt kiderült hogy 4 órára “akarnak” bejelenteni és nem 8-ra mert az költségekkel jár a cégnek😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!