A jelenlegi helyzetben ( koronavírus) beengedik a párotokat a kötelező ultrahangokra?
Ennyi áldozatot most meg lehet hozni.
UH-ról meg készíts felvétel.
Be sem vittem a ferjem. Neki is elso baba. Jelen helyzetben fontosabb h egeszseges maradjak es a csalad is minthogy babamozizzon a ferjem.
Ertem a problemadat, de ez pl olyan h mindket gyerekem februarban szuletett, ilyenkor mindig karanten van az influenzavirus miatt. Mindket esetben egyedul toltottem az elso napokat a babakkal. Nem a legidealisabb az apukanak, de felulirja az aktualis helyzet, ami a korhaz dontese. El kell ezeket engedni. Legyen egeszseges a baba a vegen. Epp eleg nehez elkerulni ezt a mostani virust, ahol en elek naponta 150-200 uj fertozott van.
Ez a kórház döntése, hogy a páciens hozzátartozója benn lehet-e. Ez egy engedmény és nem alap jog.
Nem az apa döntése, hogy ezt megkapja. Az apa döntse, hogy elfogadja-e az engedményt vagy sem.
Előző, de amúgy alapjog. A beteg hozzátartozóját orvosként nincs jogod kiküldeni semmilyen vizsgálatról, ha a beteg szeretnè, hogy ottlegyen és a viselkedése normatartó.
Most persze jogos a korlátozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!