Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Sopronban melyik nőgyógyászt...

Sopronban melyik nőgyógyászt ajánlanátok? Tapasztalatokat szeretnék kérni.

Figyelt kérdés
Én jelenleg teljesen elvagyok bizonytalanodva orvos ügyileg. Nincsenek jó tapasztalataim, de próbálom magam összeszedni, csak tiszta pánik nekem a nőgyógyászati vizsgálat :( akihez évente egyszer járok magánban, nem rendel az itteni kórházban
2020. febr. 25. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Szilveszter Péterhez járok, velem mindig normális volt, lelkiismeretes. Nála szültem, sürgősségi császár lett. A főorvos nem akart megműteni akkor mondta a Szilveszter neki a fejem felett ha nem császároznak meg akkor meghal a baba. Mire a másik bunkón hozzávágta, hogy akkor műtsd. Szóval én őt ajánlom.
2020. febr. 25. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Ki volt a másik orvos? :/
2020. febr. 25. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Terhesgondozást a kórházban csak Peitl, Szilveszter és a Karazma csinálnak. (Vagy talán még a Torma Renáta). Én áprilisban szültem, akikkel beszéltem senki nem ajánlotta tiszta szívvel egyiket sem.. végül ausztriában született a kislányom, de több kismama ismerösöm volt, mentek M.óvárra, Győrbe is. Egyikük szült Sopronban de ő sem volt igazán megelégelve. Az a baj, hogy nincsenek elegen, volt ismerősöm akit már rég császározni kellett volna de épp egy másik szintén sürgős műtét volt és emiatt még órákat kellett várnia. Végül szerencsére minden rendben lett. Mindenesetre én jártam Sopronba terhesgondozásra párhuzamosan és ausztriába is de nekem bőven elég volt ezekből az orvosokból az a párszor 5-10perc. Borzasztó a stílusuk és szvsz szalmailag sem kifogásolhatatlanok..
2020. febr. 28. 09:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindenkitől ezt hallom :( jó kilátások
2020. febr. 28. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!