Ki mit ajánl? Mikor menjek először orvoshoz pozitív terhességi teszt után?
Mindenképpen jó. Korabban is, később is. Ez mindeképpen egy csodálatosan jó időszak!
Boldog várandósságot kívánok Neked!!!
Naigen... a hányinger, gyengeség, az nagyon rossz.
Őszintén, én az első időkben alig tudtam fent lenni. Borzalmas volt. Nem hittem el,hogy el fog múlni. De pedig igen, tenyleg elmulik 🙂
Kėrdező! Ne aggódj!!! A hasfájás normålis általában. Mennyi idővel voltál a kimaradt menzesz után a dokinál? És hol tartasz majd,mikor visszamész?
Szerintem nem biztos ám, hogy bem látott semmit,csak nem akart biztatni.
Sajnos,ahogy előtte is utaltam rå Neked, nemigazån bíztatnak az elején, mert sajnos tényleg bármi lehet. De ez nem jelenti azt,hogy lesz is!! Csak vigyazz magadra,pihenj,szedd a bogyot,es minden rendben lesz. A hasfajas nem baj,tenyleg. A verzes baj,a fajdalom normalis,a méhed felkeszul,novekszik,es a hormonok,amik ezt csinaljak, nem a barataink 🙂 nekem pl. nagyon fajt a hasam hetekig! Minden nap azt hittem,hogy most ( megint) igy lesz vege. Gorcs,verzes. De nem🙂 csak a fajdalom,es az "jo" !
Ne aggodj!!!
Irj, hogy vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!