Ki mit ajánl? Mikor menjek először orvoshoz pozitív terhességi teszt után?
Szia ! Én mennék korabban. Ahogy mentem is, én is 5h+6 naposan mentem. Engem megnyugtatott, hogy látott orvos, petezsák,szikhólyag van ilyenkor. Lényeg, hogy méhen belül (!) van "valami".
Persze, szívhang még valószínüleg nem lesz,na bumm, én örültem annak amit látott. Valamit,amiből majd hamarosan / jövő héten / dobogó szívű valami lesz, amiből aztán majd pocakban motoszkáló "valami" lesz, ami már teljesen hasonlít egy pici emberre 🙂 Én örültem,hogy végig láttam a "folyamatot", és egy folt az első képem Róla 🙂
20 hetes kismama
😁😍 Kérdező ! Gratulálok, szerintem ez elmaradt 😊
Én is ilyen teszteket lövöldöztem 🙂
Amúgy szerintem erre az elsőre csak Te mehetsz be, hiszen ez hüvelyi Uh lesz, ráadásul általában az orvosok reakciója
- ez az én tapasztalatom- nem egészen olyan mint a miénk.. Ők racionálisabbak, szemben a mi " juhéé,terhes vagyok " lendületünkkel. Szívhang előtt még ki sem mondják,konkrétan,hogy terhes vagy ( legalábbis nekem így volt), de legalább látjåk,hogy méhen belül van " valami " .
Aztån 1 hét hamar eltelik, és hallod dobogni a szívét, és a papírodon ott virít majd, " terhesség, bizonyított ".
Ezek az én tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!