Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Akinek nem volt probléma...

Akinek nem volt probléma mentes a terhessége, tudna mesélni?

Figyelt kérdés

Főleg happy end sztorikra vagyok kíváncsi. Nekünk nehezen jött össze, azóta minden terhes gondozásról sírva jövök ki, mert mindig van valami, ami nem klappol. Most hétfőn pl. több magzatvíz miatt kell vérvételre mennem, s annak eredményéig (kb 2 hét) izgulhatunk újra, hogy ne legyen a gyereknek semmi baja.

Holott minden ismerősöm imádott kismama lenni, problémamentes, csodálatos terhessége volt, élete legszebb időszaka, stb. Nekem ez felfoghatatlan, miért nem lehet nekem is egy csodaszép, problémamentes, áldott időszak :(

2020. jan. 24. 15:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Már a nem várt napján is vérzés lépett fel, pedig akkor már volt két pozitív tesztem. Azt gondoltam én is beleszaladtam egy kémiai terhességbe. De aztán minden vizsgálat rendben zajlott, ő pedig fejlődött. De hetekig vereztem sokszor nem is kis mennyiséget. A 16 hét körül maradt abba. De már az első perctől fájt a hasam is. Senki nem hitt nekem, mondván hogy nem fájhat.. Később már azért lehetett sejteni hogy nem oknél fájt és nem én vagyok a kényes kismama... A 24. héttől elkezdett lemaradni a baba. Egyre jobban, a 30 hétre már toxémiás voltam, a baba meg onnantól kb már semmit nem tudott hízni, mert a letfontosságú szervek fejlődésére koncentrált. Végül 34 hetesen sürgősségi császárral kellett megszületnie és nem érte el az 1400 grammot sem. 17 napig volt PIC-en, és még újabb 6 napot a koraszülött osztályon a hízlaldában, hogy elérje a két kilót.

Végig stabil volt, nem szorult sem légzés támogatásra sem másra.

Mára már elmúlt 1 éves, devenyre jártunk ugyan, de egyelőre úgy tűnik semmi baja. Mindent csinál, mindent ért, amit ennyi idősen kell.

Ennek köszönhető hogy kicsit sem volt jó élmény a terhességem, és emiatt nem is akarom többször átélni. Nem lesz második gyerek. Hálás vagyok hogy épbőrrel megúsztuk mindketten. Nem kockáztatok.

2020. jan. 25. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!