Akinek nem volt probléma mentes a terhessége, tudna mesélni?
Főleg happy end sztorikra vagyok kíváncsi. Nekünk nehezen jött össze, azóta minden terhes gondozásról sírva jövök ki, mert mindig van valami, ami nem klappol. Most hétfőn pl. több magzatvíz miatt kell vérvételre mennem, s annak eredményéig (kb 2 hét) izgulhatunk újra, hogy ne legyen a gyereknek semmi baja.
Holott minden ismerősöm imádott kismama lenni, problémamentes, csodálatos terhessége volt, élete legszebb időszaka, stb. Nekem ez felfoghatatlan, miért nem lehet nekem is egy csodaszép, problémamentes, áldott időszak :(
A 7. héttől kihánytam mindent, a vizet is, ez az állapot a 36. hétig tartott, szóval olyan fél évig, de a 20. héten állandó fejfájásom is lett, amit egy jóindulatú tumor okozott a fejemben, tudtunk róla korábban is, hogy ott van, azt viszont nem tudták, hogy most mi történik vele, mert terhes nőt nem lehet normálisan megvizsgálni, így befeküdtem szépen a kórházba, a lányomat folyton ki akarták szedni belőlem, mert fogalmuk sem volt mi lesz velem, ha tovább hagyják ezt a terhességet, végül találtam egy olyan doktornőt, aki mellénk állt és a 36. hétig bent hagyta a babámat.
Nem kell másoknak a terhességével foglalkozni, nekem is fura, hogy van aki észre sem veszi, hogy terhes.
De hidd el van mindennél rosszabb történt, annak kell örülni, ami van, nem másokhoz hasonlítani magunkat.
A hetedik héttől véreztem szinte minden sz@r miatt. Így voltam rengetegszer kórházban. 9. Héten hányás-hasmenés elkapása. 12. Heti genetikai uh-n kiderült hogy a méhszáj mellett van a lepény tapadva emiatt vérzek már egy guggolástól is.
Oké,ágyban fekvés változásig,12-14-16 héten is Uh.
18. Héten újabb erősebb vérzés,kórházba vissza. 20.
20. Heti genetikai uh- végre odébb ment a méhszájtól,engedtek mozogni.
24.héttől 28ig nuku panasz
29. Héten erős görcsök,nehezen elmuló erős jóslók. Kórház,visszatartás.
34. Hét ugyanez,kórház,visszatartás,magzatvíz szivárgás.
35. Héten hirtelen vajúdás,szülőszoba,infúzió visszatartás,nem hatott,kaptam valami lórúgás utolsó esélyes gyógyszert ami eltompított mint aki becuccolt,de leállt végre. Kiengedtek .
36. Héten ezt a gyógyszert el kellett hagynom,rá 3 napra vajúdás és szülés.
...
Azt hiszem nem kell ecsetelnem miért nem akarunk második babát.
Férjem beleőszült..és nekem se volt élmény!
Most 19 hós gyönyörű csajszi!
Első terhesség: 6. héten bevéteztem, így utrogesten a 12. hétig, addig reggelente rókával kezdtem. Aztán álom terhesség, bár vesetágulatot láttak már a 18. héten, de nyugtattak, hogy kinövi.
32. héten brutál görcsölés, azt hittük elindult a szülés, de nem, röviden a lényeg, hogy leállt a vesém. Emiatt én kaptam egy dupla j katétert, amit rosszul tettek fel, nem tudták leszedni, ezért meg kellett röntgenezni a hasamat (ezt a mai napig nem tudtam feldolgozni), ő meg megkapta a tüdőérlelőket, de mielőtt indultunk volna a császárra, magától, spontán beindult a vesém. Hazaengedtek, de a 37. hétig zinatot szedtem. Végül császár, ahol nekem nem akart egykönnyen elállni a vérzés, ezért kicsit tovább tartott a műtét, közben rosszul lettem, de rendben kijöttünk. Ő nem nőtte ki a vesetágulatot, de eddig nem igényel beavatkozást, 18 mm-én stagnál, de minden vizsgálat előtt azért bennem a stressz.
Második terhesség : 12 hét hidegzuhany. Eselyes a down szindróma. 14 héten eredmény: egészséges. Az a két hét maga a pokol.
Aztán szép terhesség, szép császármetszés, majd 5 hetes kisbabaként irány a neurológiai, epilepsziagyanú. Eredmény: egészséges.
Most van két édes, okos, aranyos, vicces és ami a legfontosabb egészséges kisfiam (lassan 3 és 5 évesek) , akiket mindennél jobban szeretünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!