23 hetesen ez keményedés lenne?
Figyelt kérdés
Tegnap éreztem először, főleg felálláskor, pár másodperces hasalja-tájéki feszülés, ma is volt már 2x, fel is szisszentem. Trimeszter kismama vitamint szedek és 3x2 Magnerotot. Érdemes lenne magnéziumot váltanom, mert lehet, hogy nálam ez pont nem szívódik fel a legoptimálisabban valamiért?
Illetve ha 10-nél több ilyen feszülésem lenne, menjek ügyeletre?
Neten nem egyértelmű, amiket írnak az oldalak, egyik azt írja természetes, másik azonnal orvoshoz küldene.
2020. jan. 24. 10:34
11/13 anonim válasza:
Én pont ezért haragszok egy kicsit a főnökömre, hogy halasztgatja az utódom betanítását, mert csökkentették a büdzsénket. Fantasztikus. Én értem, hogy neki is eléggé megvan kötve a keze jelenleg, de nem feltétlen akartam az utolsó 2-3 hetemben betanítani. 32 hetesen tervezek elmenni szülési szabira, de ha valami baj lesz és feküdnöm kell, vagy előbb jön a baba, akkor senki se engem okoljon.
12/13 anonim válasza:
Ugyanígy jártam. Ülőmunkát végeztem, utódom sehol, meg úgy éreztem bírom én ezt, semmi bajom, nem stresszelek, nem nehéz a munka , ha rajtam múlt volna, végigdolgozom a terhességet. Keményedtem, de nem nagyon tulajdonítottam neki jelentőséget. Görcsöltem is néha, de megnyugtattam magam. Aztán a 26. héten nőgyógyászati vizsgálaton kiderült, hogy felpuhult a méhszájam, megrövidült a méhnyak. 4 nap kórház azonnal. Azóta táppénzen vagyok, szinte egész nap pihenek. Nem ijesztgetni akarlak, de ez nem játék. Ha görcseid vannak, mutasd meg orvosnak magad minél előbb. Ha a méhszáj rendben, akkor semmi gond, ha nincs, akkor viszont nem szabad kockáztatni. Be kellett látnom, hogy terhesen a töredékét bírom annak amit előtte. A munkahely legyen az utolsó szempont. Meg fogják oldani hidd el.
13/13 A kérdező kommentje:
Rájöttem, mi volt a baj. Mikor már feszüpt a hasam alja, 5napja nem volt székletem. Vettem vazelines kúpot. Nem hajtott meg, de remgeteg szél kijött. És mint akinek elvágták a húzódozós fájdalmat. Utána olvastam, amit sokan szalagok nyúlásának tulajdonítanak és kapkodják rá a magnéziumot, az a belek fájdalma, plusz növelt cukor és szénhidrát fogyasztás is okozhatja.
2020. jan. 26. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!