23 hetesen ez keményedés lenne?
Figyelt kérdés
Tegnap éreztem először, főleg felálláskor, pár másodperces hasalja-tájéki feszülés, ma is volt már 2x, fel is szisszentem. Trimeszter kismama vitamint szedek és 3x2 Magnerotot. Érdemes lenne magnéziumot váltanom, mert lehet, hogy nálam ez pont nem szívódik fel a legoptimálisabban valamiért?
Illetve ha 10-nél több ilyen feszülésem lenne, menjek ügyeletre?
Neten nem egyértelmű, amiket írnak az oldalak, egyik azt írja természetes, másik azonnal orvoshoz küldene.
2020. jan. 24. 10:34
1/13 anonim válasza:
Ugyanez van velem is 24 hetesen, követem a válaszokat ha nem baj. Meg mostanság furán fájdogál a hasam, neked nem? Épp annyira csak, hogy ne kelljen felhívjam a kórházat, de annyira, hogy azért aggaszt. Azt tudom, hogy egészen lent lévő fájdalom a szalagok nyúlása, az a baj, nem tudom mi a normális fájdalom, és mi a nem normális.
2/13 A kérdező kommentje:
Na ugyanígy vagyok én is. Nem tudom mi a belefér kategória. Nekem nem fáj állandóan, csak ha irányt változtatok. Akkor 4-5 másodperc, de elég fájdalmas. Neten a keményedésre inkább azt írták, hogy kő az egész méh, de nem fáj :/
2020. jan. 24. 10:48
3/13 anonim válasza:
Én a harmadik alkalomnál hívtam az orvosom, behívott, megvizsgált és táppénzre küldött, mert ez azt jelenti, hogy túlterhelem magam a teherbírásomhoz képest. Most 26 hete vagyok, azóta otthon fekszem.
5/13 A kérdező kommentje:
Ülőmunkát végzek :( abszolút nem terhel meg. Otthon több mindent csinálnék, mindig van mit pakolgatni.
2020. jan. 24. 11:41
7/13 anonim válasza:
Én is irodai ülő munkát végeztem, a házi munka javát a férjem vállalta át egy ideje. Ki lehet bírni, ha átáll az agyad arra, hogy jobb, ha magadra vigyázol, minthogy főzz, mosogass, pakolj egész nap. Most a baba és a te egeszséged az első.
8/13 A kérdező kommentje:
Hát oké, de a munkaköröm sem egy perc átadni, de még az utódom sincs meg. Szóval március végéig terveztem maradni, ha orvos másképp nem rendeli. De most magamtól kitalálva, hogy otthon kényelmesebb, még nem akarok otthon henyélni táppénzen.
2020. jan. 24. 11:58
9/13 anonim válasza:
Első vagyok, egyébként nekem ma is keményedett egy picit, pedig az elmúlt 3 napban alig mozogtam, mert "szabin" vagyok.
10/13 anonim válasza:
Nehéz így tanácsot adni, mert hasonlóan terveztem, és utódom sem volt még. Azt viszont nem akartam megvárni, higy a villamos megállóban legyek újra rosszul és ne tudjak mozdulni a fájdalomtól. A több magnéziumot próbáltam először, aztán mikor az sem hatott, az orvos hazaküldött, mert fontosabb az épségem, mint a munkavégzés jelenleg. Hiába ragaszkodtam volna még hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!