Mikor szokták a terminust legkésőbb kiszámolni?
Figyelt kérdés
2x voltam eddig dokinál. Mindkétszer volt uh is és mindkétszer kisebbnek látta. De nem írt eddig a leletre semmi olyat, hogy hany hetes terhes vagyok. Csak hogy a crl mennyi. A kiskönyvet szerdan fogom megkapni, előtte megyek magánba kombinált tesztre. Ma vagyok naptár szerint 12 hetes, de mibel nagyobb lesz, annál bizonytalanabb lesz megállapítani a korát. A 12 hetes genetikain (Praxis) mennyire tudják biztosan megmondani? Nem akarok amiatt indítást, mert nem módosítják az első trimeszterben a terminus napját.2019. aug. 25. 10:41
1/5 anonim válasza:
A 12 hetes genetikai UHn határozzák meg, mert addig egyformán fejlődnek a babák.
Amúgy nekem az első indított volt 3 nap bennfekvés után, és amikor befektettek, a doki elkérte a 12 hetes genetikai UHt, hogy biztos legyen, mikor van a terminus. Szóval még akkor is van mozgástér.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó. De ha pl 8 hetesen azt mondják, 2 héttel kisebb, akkor még mindig a 12 hetesen kiderülhet, hogy nem is kisebb?
2019. aug. 25. 16:41
3/5 anonim válasza:
Igen. Nekem is kisebbnek mondták és a 12 hetesen már nem volt kisebb. De pl nekem a mai napig nincs benn a kiskonyvemben a szülés várható ideje. 19 hetet kezdtem.
4/5 A kérdező kommentje:
Dehát hogyhogy?! És a védőnőt sem érdekli? Valakinek pedig be kell írnia előbb-utóbb.
2019. aug. 25. 17:48
5/5 anonim válasza:
A védőnő a saját füzetébe írta be ami nála van és a menstruáció alapján. Előbb utóbb csak beírják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!