A magánrendeléses ultrahang tovább tart és alaposabban megvizsgal, mint a sima SzTK-s?
Erre nincs általános válasz.
Egy átlagos magánrendelésen - ami nem magánklinika - általában csak egy néhány milliót érő alap UH készülék van. Egy-két orvos, aki összefog, nem tud megvenni 50-100 milliós UH készüléket, mint egy klinika. Nálunk (Szeged) van a dokim rendelőjében UH, de a komolyabb, méricskélős vizsgálatokra a klinikára hív be, mert ott komolyabb gép van. A magánviziten nem csinált soha komolyabb mérést, csak egy szívhang ellenőrzést, meg a CRL-t maximum.
Mondjuk mert az SZTK-ban a munkaidejeben vizsgál meg, amiért fizetést kap, a maganerdelesen meg a szabadidejében, amit te fizetsz.
(Remélem nem vagy terhes ennyi ésszel. ...)
Arra kéri el, hogy magánrendelés. Neki kell finanszíroznia a rendelő fenntartását, az asszisztens fizetését, az eszközöket. Ezért hívják magánrendelésnek.
Egyébként az alaposság, időtartam mindig az adott orvostól függ, meg az adott helyzettől.
Pont azert kene alaposabban megvizsgalnia mondjuk mert megtomom a zsebet..ki nem sz×rja le hogy a szabaidejeben csinalja dolgozzon meg a penzert nem puszira kapja.
Utolso koszonom az ertelmes valaszt.
Orvosa válogatja.
Az én magán dokim nagyon alapos volt és sokkal jobb az uh készüléke, mint a kórházban lévő.
Alkalmanként 17 ezret kért, plusz a szülés. De mikor bajban voltunk 20 percen belül a kórházban volt. Akkor is mikor a vérnyomásom miatt kerültem be, és akkor is mikor császár lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!