Van itt olyan, aki az ultrahang vizsgálatokra magánrendelőbe, de a "sima" nőgyógyászati vizsgálatokra SzTK-ba járt (akár ugyanahhoz az orvoshoz)?
Nekem pont fordítva volt, sima vizsgálatokat végezte a magánrendelőben, ultrahangos vizsgálatokat pedig a kórházban, amikor ott dolgozott.
Először hüvely UH igen.
Jaa így már értem. Hát, igazából a sima nőgyógyászati vizsgálat se jobb sztk-ban. Én konkrétan bőgve jöttem ki, barátnőmet meg nem vizsgálták alaposan meg, ráírták a papírjára hogy 3000 a méhszáj, majd beindult nála a vetélés 24. héten, akkor derült ki hogy már régóta nyitva volt csak tettek rá magasról.
Arra hogy ahhoz a dokihoz kerülj akihez uh-ra jársz magánba elég kevés az esélye.
Hát nem akarlak elkeseríteni, de a hüvelyi uh-t magánúton is ugyanúgy csinálják, mint az sztk-ba.
Pozi teszt után hüvelyi uh először és ha szerencséd van utána már csak hasit.Nem volna egyszerűbb ha magánba járnál ha ennyire parázós vagy?
Sztk alapon soha többet!!! Undorító amit ott művelnek az orvosok!
Ahogy többen is írták fentebb semmi garancia nincs hogy ahhoz a dokihoz kerülsz akinél magánban voltál! Ott központilag van időpont osztás. Hidd el, jobban megéri magánba menni!
És igen, az első hüvelyi ultrahang!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!