Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akik sokaig vartak a babara,...

Akik sokaig vartak a babara, es vegul spontan sikerult, ott kiderult, hogy mi volt a gond?

Figyelt kérdés

Nalunk a ferjemnel van gond, es bizunk benne, hogy lehet kezelni valahogyan es nem lesz szukseg lombikra. 3 eve probalkozunk az elso babaval. 32 evesek vagyunk.

Jo lenne olvasni sikertorteneteket. :)

2019. júl. 17. 15:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez olyannyira így van utolsó, hogy a labor eredmények szerint, a distressz emeli a prolaktin szintet, ami gátolja a teherbeesest. A megmagyarázatlan meddőség hátterében legtöbbször ez a fő ok.
2020. jún. 12. 18:32
 12/15 A kérdező kommentje:

Ezzel sajnos nem tudok egyetérteni. Ha a férjnél volt a gond, akkor ne keressük már a feleségben a hibát! Feltételezem, hogy ő is kivizsgáltatta magát, és kiderült volna ha - stressz hatására - nincs rendben a prolaktin szintje, vagy van bármilyen hormonális eltérése.

Én az ilyen "csodák" mögött inkább a placebo hatást látom. A férfi annyira beleélte magát a műtétbe, hogy már azelőtt is javult az eredménye, hogy egyáltalán sor került volna rá.

Olyan ez, mint amikor egész nap fáj a fogam, este elmegyek fogorvoshoz, és ahogy beülök a váróba már jobban is érzem magam.

2020. jún. 12. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű a hátrahajló méhem se segített,de nekem kiderült hogy véralvadási gondjaim vannak..

Heterozigóta leiden mutáció

2023. jan. 26. 08:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálunk az első baba rögtön sikerült. Most várom a 2. babát, aki nagyon nehezen jött össze. Az ok nem derült ki. A férjem szerint én stresszeltem rá, mert a covid miatt vártunk és utána már nagyon vágytam rá. Nekem azt tanácsolta az orvosom, hogy menjünk el kettesben valahova, iszogassunk és érezzük jól magunkat. Végül pont a nagy kivizsgálás előtt lett pozitív a teszt, ott már kezdtem feladni, hogy soha nem lesz több gyerekem. Amúgy szeretnék 3. gyereket, de a férjem fél, hogy ennél is jobban stresszelek és nem jön össze, nem tudok majd másról beszélni. Amúgy könnyű mondani, hogy ne stresszeljen rá az ember, de ez olyan erős vágy, hogy nem lehet elengedni.
2023. jan. 26. 09:00
 15/15 anonim ***** válasza:
14 énis így voltam az elsővel..ahogy elengedtem ugyjött : D
2023. jan. 26. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!