Mielőtt megjön 4-5 napig barnázok. Ez gond lehet a teherbeesésnél?

Figyelt kérdés
Voltam laboron, csak a TSH-t nézték, az rendben van.
2019. júl. 8. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A tsh édes kevés.

Előfordulhat, hogy a barnázás mivoltja kihat a terebeesésre, mert általában azt hormon eltérés okozza.

2019. júl. 8. 09:40
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Lehet. Progeszterton elégtelenség okoz ilyet 99%-ban. Hiába termékenyülsz mondjuk meg, nem tud megtapadni a baba, mert elegendő progeszteron hiányában leválik a nyálkahártya, azaz megjön a menstuáció.
2019. júl. 8. 09:45
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Kellene egy 21. Napi hormonkép, főleg progezsteron
2019. júl. 8. 09:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Bejelentkeztem orvoshoz. Köszönöm a válaszokat!
2019. júl. 8. 09:59
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Egész életemben 3-4 napig barnáztam/barnázok menstruáció előtt és után, hormoneredményem jó, és elég hamar sikerült a baba, vérzés/barnázás mentes terhességgel.

Anyum detto így, 3 gyereket szült.

2019. júl. 8. 10:39
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is kb ilyen a menstruációm, és progeszteron pótlással lettem terhes mindháromszor.
2019. júl. 8. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:
#5 Örülj neki! A legtöbb esetben viszont hidd el, hogy a barnázás nem jelez jót és nem mindenki akkora mázlista mint te.
2019. júl. 8. 11:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Örülök persze, csak azért írtam hogy nem feltétlen jelez gondot lehet valaki egyszerűen "így működik".
2019. júl. 8. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha én ugyanígy feltettem volna itt a kérdést erről, és kaptam volna egy ilyen választ, és megnyugodtam volna, akkor a mai napig várhatnék a csodára,mert még peteérésem sem volt a hormoneltérésektől. Endokrinológus tette helyre, és jött rá egy csomó mindenre, amire én azt hittem, hogy "csak így működök". Ebbea hónapban meg pozitívat teszteltem, és ez annak köszönhető hogy elkezdtem utánajárni a dolgoknak és a doki meg tudta a dolgát.
2019. júl. 8. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!