Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A magas vércukorszint akkor...

A magas vércukorszint akkor is gond lehet a teherbeesésnél, ha csak néha ugrik magasabbra, de szinte azonnal helyre is áll?

Figyelt kérdés
Hosszú távon egyértelmű, hogy gondot okoz, de akkor is, ha csak rövid ideig megy magasabbra?
2013. jún. 12. 10:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Huhh, hát ennél szerintem egy kicsit összetettebb a dolog. A lényeg, hogy hogyan fut mellette az inzulin, és a terheléses milyen. Meg attól is függ, hogy mitől ugrott magasabbra. Ha benyomsz egy totál brutál süit, akkor azért természetes, hogy felugrik egy picit, de ezért az érték nem mindegy. És az sem, hogy mennyi idő alatt áll vissza, illetve mondom, az inzulin hogy dolgozik.

Terheléses cukor/inzulin vizsgálaton volát, azért kérdezed?

2013. jún. 12. 10:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem, azért kérdezem, mert nem sikerül a baba, és cukorbeteg vagyok (1-es típus), és ugyan egyensúlyban van, de előfordul, hogy 1-1 órára eléri a 7-8-as értéket, de aztán normalizálódik. És arra gondoltam, hogy esetleg emiatt nem sikerül.
2013. jún. 12. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!