Akik sokaig vartak a babara, es vegul spontan sikerult, ott kiderult, hogy mi volt a gond?
Nalunk a ferjemnel van gond, es bizunk benne, hogy lehet kezelni valahogyan es nem lesz szukseg lombikra. 3 eve probalkozunk az elso babaval. 32 evesek vagyunk.
Jo lenne olvasni sikertorteneteket. :)
IR-em volt és magas volt a prolaktinom, amire gyógyszert kaptam. Az orvosok szerint azonban nem volt akkora a gond, hogy ez akadályozza a teherbeesést, minden más meg rendben volt.
Már sok vizsgálaton túl voltam, amikor elegem lett és elmentem talpreflexológushoz. Iszonyúan fájt a méh és a petefészekzónám. Azt mondta, hogy a korábbi, orvosok által félrekezelt felfázások okozhattak krónikus gyulladást a méhemben. Nagyon sokáig küzdöttem ezzel a problémával és éreztem belül, hogy nincs jól kezelve de 18-19 évesen amikor elkezdődtek ez a gondjaim hittem nekik. Amikor már nem fájt annyira az érintett zóna, akkor a 3. hónapban sikerült a baba. Érdekes infó mellé, hogy akkor pont nem tartottam az IR-diétát, úgyhogy valóban nem ez volt az akadályozó tényező. Te milyen vizsgálatokon vagy túl?
Nálam magas prolaktin, de a baba előtt derült ki jóval, szóval éppen helyre is jöhetett mire tervben lett, ez már sosem derül ki :)
8. Hónapban megfogant spontán, most vagyok 14 hetes.
Párom azt mondta ne menjünk orvoshoz, lehet hogy rosszabb lesz, várjunk még. Igaza lett, a terhesség teljesen rendben van :)
Nálam (apa) volt a gond. Nem kizáró ok, csak kisebb esély. A kisebb esély évekig nem lett valóság, aztán amikor megműtöttek, akkor a műtét napján tesztelt pozitívat a feleségem.
Szerintem totál rá volt görcsölve addig, azért nem jött össze. Aztán amikor már a műtétre bejelentkeztem, akkor lehiggadt és teherbe esett.
És több ugyanilyen történetet is hallottam.
Szóval a teherbe esésért akkor tudod a legtöbbet tenni, ha nem görcsölsz rajta. Ez paradoxon, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!