Hogyan zajlik egy inzulinrezisztencia vérvétel?
Az utóbbi fél évben rengetegszer voltam vérvételen. Pajzsmirigy alulműködés miatt, majd terhesség alatt. 3 hete volt vetélésem is. Kórház, infúzió majd újabb vérvétel. Tegnap is épp vért vettek TSH miatt.
Már a gondolattól is rosszul vagyok, hogy megint kell menjek. Jövőhétre van időpontom. De a teherbeesés miatt szeretnén elvégeztetni az inzulinrezisztencia vérvételt is. Elég sok erre utaló jelem van. Mivel pajzsmirigybeteg vagyok, cisztát is találtak. Fogyni is nehezen megy, hasra hízok, folyton le fel ugrál a vércukrom. Mindenképp megakarom nézetni.
Nem szeretnék nyafogni, de eléggé félek tőle. Hogyan zajlik? Mennyi vért kell vegyenek egyszerre a 3 pontos vérvételhez?
Ugyanabból a “pontból” vették nektek a 3. pontos vérvételt?
Lehet cserelgetni a kezeket?
Nekem hormon panel is lesz egyszerre. Összesen 8 kémcsővel vesznek.😖
Lehet elírtam, de az első vérvétel óta nem ittam semmit, csak a cukros löttyöt. Megkérdeztem, mondta max pár kortyot a cukros után.
Valami tipp, hogy sikeres legyen a vérvétel?😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!