Hogy zajlik a cukorterhelés?
Több verziót is hallottam. Nálunk (Szombathely) úgy zajlott, hogy vért vettek, éhgyomorra megittam az általuk elkészített cukros teát. Inni lehetett utána, de enni nem. Egy óra múlva megint vettek vért, majd újabb egy óra múlva ismét. Enni csak a 2 órás vérvétel után lehetett, úgyhogy én vittem magammal ennivalót, hogy ne itthon egyek először.
Van ahol engednek citromot facsarni a teába, nálunk senki nem csinálta, e volt vészes, simán megittuk. Van, ahol esznek előtte zsemlét, meg talán még tejet is isznak, szóval csomó verzió van. Nem mondták el hogy lesz?
Az a biztos ha lesz nálad minden, akkor nem lesz baj. :)
Nálam úgy zajlott, hogy először éhgyomorra vettek vért, majd kiültettek. Kb 20 perc után már kész volt az eredmény, mondták, hogy na, akkor jöhet a cukros víz. Utána azt hiszem, hogy 2 óra múlva kellett visszamennem (addig felmentem a szüleimhez), és vettek még egyszer vért. Ezek szerint nekem kevesebbszer vettek vért? :-(
Ja, és én elég rosszul voltam. Többször kellett elmennem nagy wc-re, már attól tartottam, hogy hasmenésem lesz, és hányingerem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!