Volt olyan köztetek, akinek az IR-el kapcsolatos értékei romlottak? Mi lehet az oka?
Teljesen elkenődtem. 120 grammos szénhidrát diétát csinálok, heti háromszor mozgok edzővel vagy edzőteremben, más napokon szobakerékpározom és szedem a Merckformint (750 g).
Most voltam 2 hónapos vérvételen és megjöttek a leletek. A dokihoz a hónap végére van időpontom. Egyébként más labor készítette a kettőt, mert véleménye szerint, ahol először voltam ott alul mérnek.
1.
Glükóz 0: 4,6
Glükóz 60: 6,8
Glükóz 120: 5,7
Inzulin 0: 5,4
Inzulin 60: 59,5
Inzulin 120: 23,3
HOMA index: 1,1
2.
Glükóz 0: 4,6
Glükóz 60: 8,8
Glükóz 120: 6,9
Inzulin 0: 5,6
Inzulin 60: 93,1
Inzulin 120: 47,4
HOMA index: 1,1
Az is befolyásolhatja.
De ez az érték nem biztos,hogy romlást jelent.Nem egyformán változnak az értékek.
Lehet nem jó a gyógyszer.
Diéta ugyan úgy megy?Nem változott?
Edzés után kell 10g ch amit nem kell beleszámolni a napi ch ba.
Én a spáros kenyeret eszek.tk kenyér.ez a reggelim
Nem lehet, hogy neked kevés a 120 g ch? Elég alacsony a súlyod, miért kell 120-at enned?
Általában annak kell 160-nál kevesebbet enni, akinek súlyfeleslege van.
Lehet, hogy kevés. Amikor itthon utána olvastam, hogy általában 160g szokott lenni én is meglepődtem, hogy miért, de gondoltam a doki biztos tudja. Sok kérdés felmerült bennem, amelyeket meg fogok kérdezni tőle. A legrosszabb az lesz, ha engem hibáztat, annak ellenére, hogy betartom az előírásait. Ez mondjuk, csak félelem a részemről.
Amikor nála jártam, akkor 62 kg körül lehettem, tehát akkor sem voltam nagyon túlsúlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!