Herevisszér műtét utána mikor sikerült a baba?
Gondolom mondta az orvos, hogy újra spermavizsgálat kell majd. Sajnos sok ismerősömet érinti ez a probléma és nem volt jobb a spermakép a műtét után sem.
Tudom, hogy most azt szeretted volna olvasni, hogy hamar sikerült de sajnos a közvetlen tapasztalatok nem ezt mutatják. Kívánom, hogy neked ne így legyen.
2 vagyok, erdekes de en legalabb 3 part ismerek akiknek uez volt a baj es nekik is osszejott egy even belul. 1et nem akiknek nem, de ott a lany nem atjarhato igy meddosegisek lettek aminel eleg hosszu a kivizsgalas (ugy nez ki pcos-is) meg a varolista.
Ferjemet 3 es fel eve mutottek mindkét oldalon visszeres volt... Nekunk van egy gyermekunk mar aki eppen 3 eve fogant (nem mellekesen tobb ev varakozas utan) plusz most vagyok 4 honapos terhes az ikreinkkel akik masodik vedekezes nelkuli hónapban megfogantak, szoval nem kell feladni.
Kérdező! Sikerült azóta? Mennyi idő után?
Nálunk is ez a probléma, férjem most fog menni műtétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!