Ha nehezen jön össze a baba?
Sziasztok
Probálkozunk párommal egy ideje, hogy legyen kistesó. Van már egy 19 hónapos kisfiam akinél ultrogestant kellett szednem. 2 hónapban össze is jött egyből. Most viszont elmentem nőgyógyászhoz, mert menstruációm hol 24 hol 28 hol 30 napra jött meg illetve hol gyenge volt hol erősebb... Kiderűlt azért mert nincs peteérésem.. most valami gyógyszert akar adni ami elősegíti, de ugye nekem előzővel is sárgatest azaz progreszteron hiányom volt és mégis összejött. Méhpempővel szeretném megpróbálni helyre tenni a hormonokat hátha. Az a gondom h el se küld vizsgálatra már adná a gyógyszert... lehet jó.. de lehet mellékhatasból lenne petefészek cisztám akarmim... szóval félek tőle. Oké mit szóljon akinek nem jön össze évek óta egy se. De most komolyan aggódom, hogy nekem sem fog :( :( :( teljesen elkeserített. Mert ha szedem a gyógyszert és nem birom mivel cisztásodásra hajlamos vagyok akkor nem is próbalkozhatunk a gyogyszeres kezeléssel! Várom a törteneteiteket, tanácsokat.
Vannak tanfolyamaik is, írott anyagaik is. Az előnye, hogy teljesen egyedül meg fogod tudni állapítani, mikor van peteérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!