Akik nehezen estek teherbe és kiderült hogy glutén érzékenyek mennyi idő után sikerült a baba?
Tehát kiderült a probléma, elhagyta a glutént, étrend váltás stb. Pár hónap múlva vagy esetleg több év után?
Nálam nem rég derült ki, úgyhogy nagyon oda figyelek de nem tudom mennyi idő után javul a probléma :/
A glutén, illetve laktóz érzékeny nők nehezebben esnek teherbe, ezt a nőgyógyász is megerősítette!
DE...! :) Hogy mondjak valami biztatót: nagybátyám barátnője glutén ÉS laktóz érzékeny is egyben, de 5 hónap próbálkozás után teherbe esett és azóta is teljesen gondtalan a terhessége, a baba is egészséges! :) Már 4 hónapos.
Huuuu akkor megnyugodtam :)
9 éve vagyok Gluténérzékeny nekem is mondta még a gasztroenterológus orvosom hogy nehezebb lesz teherbe esni. 22/N
Hát én is remélem hamar helyre áll a szervezetem és végre sikerül..
Ezt jó olvasni hogy minden rendbent ment :) mert ezért is aggódtam hogy esetleg így nem jut el elég fontos tápanyag majd a kicsihez és esetleg ez bajt okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!