A férjek hogy élik meg, amikor nehezen jön a baba?
Hogy allnak ehhez a ferfiak? A te parod hogy elte meg? Hogy vette a megprobaltatasokat? Tamogatott, vagy nem akarta annyira kivenni a " reszet" az egeszbol? Hajlando volt kivizsgaltatni magat? Es ha kiderult hogy nala volt a problema? Minden erdekelne a temaval kapcsolatban.
A nok mas tema, mert a nok vizsgalatrol vizsgalatra jarnak, tesztelnek, vitamint szednek, homeroznek, naptarban vezetik a termekeny napokat, egy halom dolgot tesznek, megtervezik hogy kb mikor erdemes baba szempontbol egyutt lenni a partnerukkel,...stb
Maximálisan támogat, mindig ott volt az orvosnál is. Mindennek utananezett.
Mi a második lombikra készülünk. Felvaltva támogatjuk egymast. Mi együtt csináljuk, máshogy szerintem nem lehet.
Nálunk nincs konkrét gond egyikunkkel se.
Az időzített együttlétek nálunk sem mentek. A páromnak nagyon illúzió romboló volt. Ezért sosem hangoztattam, hogy most 'kéne' egyszerűen elcsábítottam és kész. Utána sem mondtam neki, hogy 'na, most a legjobbkor voltunk együtt'. De ez még a megpróbáltatásaink elején volt.
Azóta eltelt 6 év, és a 3. lombikunk előtt vagyunk. Eljön velem a vizsgálatokra, konzultációra, nem ódzkodik semmi őt érintő vizsgálattól, mintaadástól. A beültetés után az egész háztartást viszi helyettem. A sikertelenség után segít talpra állni -pedig neki sem könnyű-; lelket önt belém. A szerelmünk visz minket tovább ezen az úton...
Rosszul. Főleg, mivel az volt a diagnózis, hogy vele van valamilyen egészségügyi probléma. Amíg ebben a tudatban volt, nem is jött össze a baba. Sok idő múlva egy nagyon híres orvos rájött, hogy amit több orvos diagnosztizált, az igazából nincs is (!). Ettől nagyon felszabadult és szinte azonnal összejött a baba, aki most három és fél éves.
A megoldáshoz való hozzáállás személyiségtől függ. Mi megbeszéltük, hogy örökbefogadunk babát és jelentkeztünk is örökbefogadásra. (Várólistán voltunk és később még tervezzük.) De hallottam sok olyanról, ahol a férfi erre nem hajlandó és az ötödik lombikot csináltatja végig a feleségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!