Akiknél már legalább fél éve nem jön a baba, mennyire bírjátok lazán kezelni?
Sajnos nem tudom elengedni!
7hetesen elvesztettem a babát, 8hónap "próbálkozás" után. Ennek már 4 hónapja 😕 Ovu teszteltem 2 hónappal ezelőttig.
Befejezten! Elegem van az időzített szexből.
Persze ebben a hónapban is számolgattam, izgultam a mensi előtti napokon. Ezzel annyit értem el h késett is pár napot. Nyilván a tesztek negatívak lettek. Ismét csalódás ért 😢
Bitang nehéz..
Kisfiam fél év után fogant, most viszont már másfél éve várunk a tesóra, sok idő telt el mire kiderültek a problemak, így kezelve vagyok de még várunk... En nem tudom elengedni és lazán venni sajnos, mivel gyógyszert is kellett szednem hogy egyáltalán megjojjon mindig tudom épp hol tartok a ciklusban, mikor kellene együtt lennünk kb és amióta rendszeresebb a menstruációm ovulációs tesztelek es amikor végre végre pozitív akkor a kötelező szex hát nem a legjobb .. De minden lehetőséget meg kell ragadnunk hiszen nagyon régóta vágyunk már rá. Pláne hogy körülöttünk mindenhol kisbaba vagy kismama van a rokonság es ismerősök között is. Nehéz bitang nehéz. 😖
Nálunk 1,5 éve nem kopogtat a gólya. Az első fél évben nagyon rá voltam görcsölve. aztán pozitív lett a teszt, igaz halvány volt. Életemben nem voltam annyira boldog. Elkapkodtam az örömöt sajnos, mert kémiai terhesség volt. De legalább megfogant, ezen agyaltam utána. 1 év elteltével megkezdtük a kivizsgálásokat. Vérvételek, laproszkopós átjárhatósági, inzulinrezisztencia vizsgálat. Párom is volt, vele is minden rendben és velem is. nem tudjuk miért nem jön és ennél rosszabb nincs i szerintem. Mert van az a "kategória" aki beteg vagy épp gyógyszeres kezelést kap és meg van az oka, hogy miért nem sikerül. Vagy éppen el van záródva vagy pcos vagy ir vagy bármi más. De mi makk egészségesek vagyunk. Szedem az inofolicot, d vitamint és e vitamint a ciklus második felében és gravidát. Aztán vagy hogy gondolok egyet és tartok 1 hónap szüntete és nem szedek semmit.
Volt párszor, hogy a nem várt napján teszteltem, de nem voltam csalódott, mert éreztem, hogy nem sikerült, csak piszkálta a fantáziámat. (Jobb ha nincs otthon teszt :D )
Most Clostit szedek, ezt volt ez első kúra, de nem volt ovulációm, tüszőm viszont igen. valószínű ciszta lett vagy felszívodott. Tavasszal jelentkezünk be a Kaáliba és rábízom magam az orvoskra. És bízom benne, hogy az inszemináció lesz a segítségünkre. Talán annak örülök, hogy én 28 párom 29 éves, így nem vagyunk annyira későn és még van időnk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!