Ha álmos a baba, akkor miért kell vele még legalább fél óráig sétálni és miért nyekereg meg kezd el sírni?
Igy van. Túlesik a holtponton.
Egyébként nekünk ez a sétàlód ringatós amúgy sem jött be és nem is túl jó hozzászokatni a babát.
Én magamra fektettem és cirógattam a hátát, az nagyon bevált.
Volt mikor sajnos nekem sem sikerült időben lefektetnem, ezért túlesett a holtponton.
Már teljesen kész voltam. Ki kellett mennem pisilni, addig beraktam a kiságyba.
Mire visszaértem aludt. :)
Onnantól mindig így altattam. Kicsi ölben szeretgetés, aztán kiságyba raktam, betakartam és a kiságy mellett ülve fogtam a kezét elalvásig.
Kb 3 hónapos volt, mikor ezt bevezettem.
Egy próbát megér.
Nálunk sem jött be a sétálás, anyósom volt az egyetlen, aki képes volt kézben elringatni, de ő is csak pár hónapos koráig.
Kisfiam mindig is csak a kiságyában (vagy pl. Anyunál, anyósnál lévő felállítható ágyában) volt hajlandó rendes, minőségi alvást produkálni. Pedig sosem erőszakoltuk bele, és sírni sem hagytuk, de ő az első naptól elfogadta, hogy az az ő helye, és ott alszik. Minden baba más.
1. átesett a holtponton
2. nem elég fáradt az alváshoz, csak te tennéd már le aludni hogy pihenhess
3. fáj a hasa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!