Van itt olyan, akivel minden rendben volt, mégis több, mint fél évig nem jött a baba?
Jelen!
7honap után teszteltem pozitívat. Ő sajnos 6hetesen megállt a fejlődésben. Műtét nélkül megoldodott..
A vérzés elmúlta után 7hettel teszteltem újra pozitívat. :) így kB 10honap kellett..
Masodik baba 6.honapban sikerült.
Egyébként én 6.honapban elmentem dokihoz, gondoltam majd egy általános uh vizsgálat megnyugtat. Sztem segített, h láttam letesejteket. Mert ugye rákövetkező 7.honapban pozitív lett a teszt..
Ha megnyugtat menj el orvoshoz, ártani nem árt. Nekem akkor cytologiara is ideje volt menni így hasznos volt!
Utolsó voltam.
Két és fél év után fogant a kisfiam. Számtalan kivizsgálás után. Nem találtak semmit, minden eredmény jó volt. Volt millió labor, átjárhatósági műtét, férjemnek több vizsgálat, ultrahang ciklus követés, szóval sokmindent átnéztek.
Azóta mindig azt mondjuk, hogy addig dolgoztunk rajta, hogy tökéletes legyen:) Az is lett😀 Most 15 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!