Van aki nem volt teljesen egészséges, amikor teherbe esett és mégis minden rendben volt?
Anya, a terhessége alatt minden rendben volt.
A szülésbe majdnem belehaltunk mindketten, és utána az addig lappangó betegsége fellobbant, az állapota rohamosan romlott és 13 éves koromban már nem élt.
Én örököltem a betegségét, így nem fogok sohasem szülni.
Így én is. Nem sokkal ovuláció után már éreztem, hogy kezd fájni az ínyem bölcsességfognál, meg mintha gyulladt lenne. Ez napról napra egyre rosszabb volt. Nemvárt napján már tasakkezelésre jártam antibiotikum kúrával együtt (közöltem a terhességem, mert teszteltem fogorvos előtt) és nem is csináltak nekem röntgent. Na miután rendbejött, még 2 alkalommal begyulladt terhesen, mire végre rendesen áttört (foghúzás után döntött úgy, hogy mégis előjön)
A babával nincs gond. Épségben megszületett, egészségügyileg annyi baja van, hogy ételallergiás, de ez meg tuti nem azért...
En februar kozeoem lettem terhes (iden) es ugy, hogy januar elejetol kb folyamatosan beteg voltam.
Influenzaval kezdtem, ami felulfertozodott, rament a tudomre. Ezt epp kihevertem (csak kohoges maradt vissza, de laz, stb nem), amikor tuszos mandulagyulladasom lett. Nagyon durva volt, kozel 40 fokos, csillapithtatlan lazzal toltam egy hetig, mire kaptam olyan antibiot es olyan dozist, ami segit is, meg majd egy het volt, amig normalisan ereztem magam.
Ezutan arcureggyulladasom lett, kozben mar terhes voltam, addigra lett pozitiv a teszt. Az is jo sokaig elhuzodott...
Nem sok jora szamitottam, mert az elmult evekben negy vetelesem volt ugy, hogy akkor nem voltam beteges, most meg gyakorlatilag kozel 4 honapon at egy-egy het szunettel folyamatosan virusos-bakterialis betegsegem volt, mindegyik magas lazzal.
A 13. heten vagyok, eddig minden OK, remeljuk is igy is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!