Munkahely váltáskor elomndanátok, hogy rövidesen lombik programban fogtok részt venni?
11-es: igen, sajnos ennyi idő a tb-s várólista :(
Alapvetően lelkiismeretes vagyok, és ha pár hónapon belül lenne a lombik biztos nem váltanék. De egyszerűen annyira stresszes a munkám, hogy az orvosom szerint a lombik is necces lenne ilyen nyomás alatt.
"Oké, nem mondja el, mert ki venné fel így? De ez nem olyan amit titokban lehet tartani. Ha nem mondja el, akkor is kell neki vizsgálatokra, kezelésekre járnia és majd terhes lesz és otthon marad a babával."
Február van. A kérdező decemberben megy lombikra, talán ha januárba megtudja hogy terhes. Az szinte egy év. Minek mondaná el most, hogy terhes akar lenni jövő januárban?!
Könyörgöm, nem éppen csak hogy túl lesz a próbaidőn, még ha teherbe esik is majd...
Dehogyis! Addig még bármi lehet. Pl.jó esetben spontán terhes leszel. :) Nehogy emiatt ne vegyenek fel.
Amúgy én hasonló okok miatt váltottam munkahelyet tavaly ilyenkor. A vizsgálatokat akkortájt kezdtük, tehát időpont még nem volt (azóta sincs..). Viszont én annyit mondtam, hogy majd lesznek orvosi időpontjaim a közeljövőben. Az okát természetesen nem árultam el. Ezt komolyan vették, és nem volt sosem gond belőle, hogy 1-1 vérvétel, ultrahang stb.miatt időnként később mentem be. Mindig elengedték. Néha lobogtattam is nekik vmi beutaló (amiből semmi nem derült ki számukra), hogy lássák nem kamuzok, hanem tényleg orvoshoz megyek.
Nálam ez így működik, mert azóta már eltelt egy év is az új helyen, és nem kell emiatt izgulnom. De egy még csak a fejemben létező baba miatt nem akartam kihagyni ezt az álláslehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!