Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Munkahely váltáskor elomndanát...

Munkahely váltáskor elomndanátok, hogy rövidesen lombik programban fogtok részt venni?

Figyelt kérdés
2019. febr. 12. 18:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Sajnos akkor fel sem vesznek, szerintem.
2019. febr. 12. 18:17
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ugyanis nem vesznek fel teljesen jogosan. Minek vegyenek fel valakit aki folyton kezelésre meg vizsgálatokra jár aztán jó esetben elmegy szülni rossz esetben totál demotivált. Inkorrekt, de ha szeretnéd, hogy felvegyenek ne mondd el.
2019. febr. 12. 18:41
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Nem. De nem is kezdenék bele minimum egy évig
2019. febr. 12. 19:03
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Próbaidő lejàrta után mondanám el (próbaidő alatt nem kezdeném el a lombikot)
2019. febr. 12. 20:46
 5/15 A kérdező kommentje:
2019. decemberre kaptunk időpontot lombik kezelés kezdésére, tehát nem lépnék le egyből semmiképp. Azért váltok, mert szeretnék kevésbé stresszes helyen dolgozni, reménykedve, hogy ez hozzájárul a sikerhez.
2019. febr. 12. 20:53
 6/15 anonim ***** válasza:
17%
De lényegében egyből lelépsz. Biztos nem váltanék így munkahelyet.
2019. febr. 12. 21:53
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
Nekem pont így jött össze magétól a baba ott hagytam a munkát és elmentem egy nyugisabba.A felmondási időmet tp töltöttem pszichiátriai javaslatra.Otthon kipihentem mindent mentem dolgozni és hopp terhes vagyok.Nem mondanám el ilyen korán meg pláne nem
2019. febr. 12. 22:05
 8/15 anonim ***** válasza:
69%

Ne mondd el.

2019. dec. lombik az azt jelenti, hogy (ha egyáltalán sikerül elsőre), hogy egy év múlva leszel 3 hónapos terhes.

Én azt tartom, ha új munkahelyre mész, egy évig nem szerencsés, ha teherbe esel. Ez már közel van ahhoz, ill. azt szinte biztosan tudod tartani, hogy felvételed után egy évig még nem mész szülés miatt táppénzre. Úgyhogy ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Az élet természetes rendje, hogy egy fiatal nő gyermeket vállal. Ezt eleve belekalkulálják, ha fölvesznek, akkor is, ha semmit se mondasz. Majd 40 évesen már nem fogják föltételezni rólad.

Sok sikert a babaváráshoz!

2019. febr. 12. 22:09
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

Ez magánügy, nem mellesleg hol van az még?

Nem kell elmondani!

2019. febr. 13. 06:22
 10/15 anonim ***** válasza:
19%
Oké, nem mondja el, mert ki venné fel így? De ez nem olyan amit titokban lehet tartani. Ha nem mondja el, akkor is kell neki vizsgálatokra, kezelésekre járnia és majd terhes lesz és otthon marad a babával. És ha felveszik, ilyen rövid időn belül cserben is hagyja a munkáltatóját, akinek ez ráadásul még sok sok pénzébe is fog kerülni-mert terhesen már nem rúghatja ki, bár mostanában nem igen vesznek fel embereket határozatlanba, pont emiatt. Ha meg majd egyszer új munkahelyet fog keresni, és felhívják ezt a régit, biztosan elmondja, hogy megbízhatatlan, nehezebb lesz munkát találni, amikor kell. Ez olyan róka fogta csuka helyzet, de én elmondanám, mert ez a tisztességes és becsületes dolog. Ráadásul legkésőbb a lombik elkezdésekor úgyis kiderül az egész.
2019. febr. 13. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!