Embriótranszfer után mit jelent a kímélő életmód? Ugy nem ágyban fekvés egésznap? Ti mit csináltatok, mit nem csináltatok?
Figyelt kérdés
2019. febr. 8. 11:19
1/7 anonim válasza:
Nem szabad nehezet emelni és hajolgatni.
2/7 anonim válasza:
Nehezet emelni valóban nem tanácsos, de hajolgatás nem árt egyáltalán.
Én ugyanúgy csináltam mindent, mint előtte, kivéve az emelgetést. Mindkettő embrió megmaradt.
3/7 anonim válasza:
Nem is szabad ágyban feküdni, kell sétálni, de azért ne most menj maratont futni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Idáig nem sok mindent csináltam, csak enni meg a fürdőbe keltem fel. Fizikai megterhelés ne legyen, ennyit mondott a doki. Akkor vásárolni elmehetek pl.? Persze ha nem én cipekedek. Vagy utazni lehet hosszabb távra? Bocsi az idióta kérdésekért, első lombik.
2019. febr. 8. 13:13
5/7 anonim válasza:
Lehet, az utazás direkt jó is, mert eltereli a figyelmed. Nem szabad folyton ágyban lenni, mert lassítja a meh vetkeringeset. Csináld ami jól esik.
Nekem az utolsó lombiknal nem volt egy éves a fiam, úgyhogy en cipekedtem is, öt muszáj volt, és sikerült, ikreket várok.
6/7 anonim válasza:
Nekem a hosszu tavu utazast megtiltotta a doki, igy en tappenzre kenyszerultem, mert messze van a munkahelyem.
Agyban fekudni egesz nap nem tanacsos, mert igy nem kap megfelelo verellatast a mehed.
Vasarlas, seta, alap hazimunka siman belefer.
7/7 anonim válasza:
Én az ET után egyből Pestre utaztam Pécsről, aznap délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!