Perszeralda kérdése:
Meddőségi központ felkeresése előtt milyen vizsgálatokra, leletekre van szükség?
Figyelt kérdés
#meddőség #Szükséges vizsgálatok
2019. jan. 22. 15:01
1/7 anonim válasza:
Semmilyenre.
Mi kez kozpontba is jártunk, az egyikben csak házassági anyakönyvi kivonatot vagy közjegyző által hitelesített igazolást kertek az egyuttelesrol, a másikba emellé egy beutalót amit házi orvos vagy nőgyógyász állít ki.
Leginkább az általuk végzett vizsgálatot fogadjak el. Persze ha van bármilyen lelet érdemes vinni, de kelleni nem kell
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! 😊
2019. jan. 22. 16:14
3/7 anonim válasza:
Semilyenre, majd ok megmondjak mik fognak kelleni es ha jo helyre mesz ott helyben meg is tudsz csinaltatni mindent, nem kell kulon futkorasznod maganorvosokat meg beutalokat hajkuraszni.
4/7 anonim válasza:
A honalpjukon is megtudod nézni. Van ahol elfogadnak máshonnan hozott eredményeket is. Nekem pl a nőgyógyász megcsinált mindent ami kellett.
5/7 Minus válasza:
Mikor mi voltunk, vagyis én akkor nem kértek semmit, ők végzik el amire szükség van. Az volt az érdekes, hogy próbálkoztunk-próbálkoztunk 1 év után végre mehettem a szülinapomra kaptam időpontot és ott derült ki, hogy 6 hetes terhes vagyok már! :-) Meg sem akartak vizsgálni az első konzultáción, de én nem hagytam magam, mondtam hogy 1 éve erre várok és nézzenek meg, mert szeretnék hallani valami véleményt ... Most lesz 11 éves a lányom!
6/7 anonim válasza:
Ez jó lesz szerintetek? Debrecen.
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok, rossz helyre kommenteltem, bocsánat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!