A lombiknak tényleg csak 30% a sikeresség?
Figyelt kérdés
Vagy ez inkább pár függő és ez egy durva statisztika?2019. jan. 17. 08:17
1/5 anonim válasza:
Parfuggo. De szerintem inkább kevesebb mint 30% szokott lenni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem 'durva' statisztika, hanem a valóság. Nekünk is csak a 6. sikerült.
3/5 A kérdező kommentje:
Tehát szerintetek 30% az esély a 1 embriót vagy 3 embriót ültetnek vissza... Akkor is 30% ha a nő 42 éves, akkor is ha 28...akkor is ha endometriozis, PCO vagy alacsony a spermaszám?! Hogy lehet mindig 30%?!
2019. jan. 17. 14:47
4/5 anonim válasza:
Pont ezt írtam hogy parfuggo. Ez egy átlag. Egyes voltam...
5/5 anonim válasza:
Hat ez egy eleg nagy altalanositas. Nekem az orvosom azt mondta az elso konzultacion anno, hogy az eselyek megsaccolasahoz eloszor csinaltassuk meg az osszes szukseges vizsgalatot es azoknak az eredmenyeibol kiindulva tud mondani vmit, de az mindenkepp nagyon sokat szamit, hogy 30 ev alattiak voltunk mindketten a ferjemmel, vagyis a petesejtek es a hinivarsejtek jo esellyel eletkepesebbek, mint idosebb korban.
Hal isten minden rendben is volt az eredmenyekkel es azt mondta igy 70%-ra saccolja az eselyeinket es hogy maximum 2 probalkozasbol ossze kell jonnie. Es ossze is jott, meghozza elsore, raadasul ugy, hogy csak 1 lett beultetve!
Az eletkor es az allapot sokat szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!