Lombik sikeresség? Kinek hogy ment fagyi babánál Ovitrelle mellett?
Sziasztok. Hétfőn volt a transzfer, kettő blaszto baby keült vissza. Elötte volt egy Ovitrelle és csütörtökön is kellett egy adag. Úgy tudom ezért felesleges is tesztelni mert fals eredményt adhat, de mégis aki így volt milyen tünetei voltak mire kell figyelni?
Kis hasszurka és görcsike néha, mellérzékenység de ez lehet az Ovitrelle-től is igaz? Tesó most lesz 1 éves, ő is lombik baba, elsőre sikerült, ő friss, nála nem volt ovitrelle de pozitiv teszt sem csak a vérvétel. Köszi előre is!
Nekem is hétfőn volt transzfer, és 2db 5 napos embriót kaptam vissza. Ovitrelle nekem nem volt. Nekem nem is volt peteérés (csak stimuval lehetett volna)csak méhnyálka vastagítás. Hasszurka pár napja volt, de amúgy semmi. Még a mellem sem érzékeny :(.
Van egy lombikbabám, aki 4.-re sikerült. Ez most (összesen) a 10. próbálkozás volt...de szerintem nem sikerült :(.
Remélem neked ez is olyan simán megy, mint az első. Hasszurka, mellfájdalom szerintem jó jel nálad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!