Mennyi idő után jött össze a babátok? Bevetettetek valami praktikát a sikeresség érdekében?
Első baba 5 hónap. Második 6 hónap, de 10 hetesen vetélés, harmadik 7 hónap, most vagyok 14 hetes.
Igazából mindent jól csinálsz, nem szabad rágörcsölni azt mondják, de magamról tudom hogy ez nem könnyű.
2-3 hónappal előtte minden reggel megmértem még fekve a hőmet, és rajzoltam egy diagrammot. Nagyon jól kirajzolódott, hogy mikor volt ovum. (nekem pl. nem 14. nap körül, hanem 9-11 napnál)
Így a második hónapban már megfogant a kisfiunk.
Az első baba azonnal besikerült, ahogy abbahagytuk a védekezést. Második fél év után. A másodiknál annyit csináltam, hogy szedtem a terhesvitamint már egyből, ahogy abbahagytam a fog.gátlót (bár a terhesvitamin nem befolyásolja szerintem a sikerességet), E-vitamint is szedtem, és 2-3 hónap elteltével már figyeltem a peteérést ovulációs teszttel. És a Pre-mens tablettát javasolta még pluszban a dokim. 1 órát nem kell fekve maradni, elég 10-15 percet is. :-)
Ja, ittam még a teákat is (cickafark, palástfű).
De ezeket a praktikákat csak úgy kb. a 4. próbálkozós hónaptól próbáltam, nem rögtön az elején. A 7. ciklusban sikerült végül.
Attól a naptól számítva, hogy elkezdtünk próbálkozni, kerek 4 hónapra rá fogant meg a kisfiunk.
Semmin nem változtattam az égvilágon, és halvány gőzöm sem volt sosem arról, hogy mikor volt peteérésem, a ciklusaim hossza hónapról hónapra változó volt.
Szülés után már fájdalommal járt az ovulációm, úgyhogy onnantól már tudom..
nekünk az 5. ciklusban sikerült a baba
Előtte pár hónappal én is elkezdtem a reggeli hőmet vezetni. Nagyon sok mindent megtudtam így magamról, a szervezetemről. Mellette ittam a cicka és a palástfű teát.
Mióta szültem nekem is fájdalommal jár az ovu (nem is kicsivel), úgyhogy most már hőmérő nélkül is tudom, hogy mikor van!
Nekünk az első 7. hónapban sikerült, sajnos őt elveszítettük. A második a 3. hónapoban fogant, ő most 2 éves. Áprilisban eldöntöttük, hogy jöhet a tesó, és úgy néz ki, hogy már jön is!
Praktika: ovu teszt, nyák figyelés, 2 naponta együttlét ovu környékén.
Sok sikert, és ne úgy gondolkozz, hogy miért nem sikerül, hanem úgy állj hozzá, hogy sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!