Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ti ajanlanatok ugy fel petesej...

Ti ajanlanatok ugy fel petesejtet az unokatestvereteknek, hogy meg ti is szeretnetek gyereket?

Figyelt kérdés

33 vagyok, van egy fiam.

Szeretnenk mi is meg gyereket. Nem a donacioval van a problemam, hanem azzal, h nem tudom, hogy ilyenkor mikor lehet sajat gyerekem, vagy a leszivott petesejtekbol lombikkal nekunk is?!

Ti bevallalnatok a lombikot igy?

2018. dec. 29. 16:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Bevallom, (szerencsere) eleg tudatlan vagyok a temaban...

A stimulalast bevallalom, inkabb csak attol felek, h mi, a korom miatt kifutunk az idobol, de ha akar kovetkezo honapban, gond nelkul teherbe eshetek, akkor ez a problema nem all fent.

Eddig marha gyorsan teherbe estem mindig, viszont 3 terhesegembol 2 missed ab lett.. ez meg talan jelenthet gondod?!

Termeszetesen mielott belevagnek orvossal jo alapossan at fogom ragni a temat, meg ugye akkor nekem is meddosegi kozpontba kell mennem, ott is tuti adnak felvilagositast, bar lehet megint valami banalis okorseget mondtam :D

Szoval, jo lenne ezt minel hamarabb lezavarnunk...

2018. dec. 29. 18:33
 12/19 A kérdező kommentje:

Aki azt irta, h inkabb megszulne o a babat, neki biztos konnyu es problemamentes varandosaga es szulese volt, hat en vegig hanytam es 22 orat vajudtam, en csak magamnak szulok ezek utan, no meg ott van az anyatej, az kell a babanak, bar mar lehet erre is van valami megoldas, de az h unokatesom szoptatni tudna a babat, es h a hasaban fejlodne, ez egy olyan jo elmeny es a baba egeszsegenek is fontos az anyatej!

Szoval, inkabb a stimulalas szerintem a szerencsesebb valasztas! Ha meg nem lehet tobb gyerekem utana, akkor is van mar egy fiam, es a fiamnak is lesz egy nagyon kozeli masodunkatesoja! :)

Ami inkabb nagyobb kerdes nalam, h az igazsagot el kell e mondani a gyerekeknek....?!

2018. dec. 29. 18:41
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Tudtommal leginkább a korai menopauzát - szóval, hogy hamarabb kimerülnek majd a petefészkeid, de azért nem rögtön, hanem mondjuk pár évvel korábban, mint ahogy egyébként lenne és ugye ez magával hozhat olyasmiket, ami az "öregséggel" járna, pl. csontritkulás - és ha lehet valami hormonális hatásra katalizálódó lappangó hajlamod, amik közül leginkább a trombózist szokták kiemelni kockázatként, ill. 1% a túlstimuláció esélye. De tényleg az a legegyszerűbb, ha elolvasod egy ilyesmivel foglalkozó intézet honlapját és akkor eldöntheted, hogy ez az "ajándék" a fontosabb, vagy hogy magadnak és a szűkebb családod számára ments meg többet magadból.
2018. dec. 29. 18:48
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
Gyakorlatilag a biologiai anyja te lennel, akarhogyis nezzuk. A csaladallitasokon latszik, hogy ennek van jelentosege a gyerek szempontjabol is, tudatalatt ott lenne neki az informacio errol, es ahogy az orokbefogadott gyermekek eseten, szerintem ilyen esetben is az oszinteseg az, ami celravezeto. El lehet kezdeni ezt mar egesz kicsi korban, hogy a nagynened adott petesejtet, amit az orvosbacsik anya hasaba tettek apa spermaival, es anya hasaban novekedtel. Igy a ver szerinti anya te leszel, a genetikai hattere 50%-ban toled jon, de a szuloanyja es a neveloanyja is az unokatesod lenne.
2018. dec. 29. 19:09
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Én valószínűleg csak akkor vállalnám, ha már nem terveznék több gyereket. Azért a hormonrendszeredet nagyon megbolygatják, lehet, hogy utána nehezebben esnél teherbe.
2018. dec. 29. 19:36
 16/19 anonim ***** válasza:
95%

Én megtenném.

Igaz, nálunk ez nem került szóba, mert az én unokatestvéremnek kiderült, hogy csak a petevezetékek károsodtak, így lombikkal nekik összejött saját petesejtből.

Amúgy egyet értek veled. Inkább a stimuláció, mint a szülés. Azt kizárólag magunknak (bár nekem már 3 van, többet nem szeretnék). A szülést én se vállalnám be senkiért. Alapból a terhesség, 9 hónapig én hordom ki, én érzem először a mozgását, én látom az UH-on, majd nagy kínszenvedés árán megszületik, és adjam oda másnak... Sem fizikailag, sem lelkileg nem lennék rá képes.

2018. dec. 29. 19:41
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Akkor sem, ha nem akarnék többet. A petesejtjeimhez egyedül a páromnak lehet köze! Akárhogyanis nézzük, fèlig az èn gyerekem lenne
2018. dec. 29. 20:28
 18/19 anonim ***** válasza:
58%

Csak akkor adnék,ha már én nem akarok gyereket.

A túlstimuláció nagyon veszélyes! Én tuti nem kockáztatnék.

2018. dec. 29. 22:22
 19/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem vállalnám. Ezt se, a szülést meg végképp nem.
2018. dec. 29. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!