Ti ajanlanatok ugy fel petesejtet az unokatestvereteknek, hogy meg ti is szeretnetek gyereket?
33 vagyok, van egy fiam.
Szeretnenk mi is meg gyereket. Nem a donacioval van a problemam, hanem azzal, h nem tudom, hogy ilyenkor mikor lehet sajat gyerekem, vagy a leszivott petesejtekbol lombikkal nekunk is?!
Ti bevallalnatok a lombikot igy?
#4-es voltam. Volt több lombikom, tapasztalatból írtam, amit írtam. Sajnos nekem végül nem lett gyerekem. Nincs olyan unokatestvérem, aki ilyet tenne értem. De azt tudom, hogy mennyire tehetetlen és dühös az ember, amikor mindennél jobban vágyik arra, hogy anya legyen és nem adatik meg neki. Ha a rokonodnak nincs más esélye, biztos vagyok benne, hogy örökké hálás lesz neked, ha megteszed érte.
Természetesen mindennek van kockázata. A hormonkezelésnek. Mérlegelj és dönts jól.
Lombikos vagyok. Attól, hogy lesz egy stimulációd, leszívásod; még ugyanúgy megy majd tovább nálad minden, ahogy előtte. Nem fog kimaradni ciklus, a petéid érni fognak tovább.
Viszont akinek adod, annak Te vagy az egyetlen esélye!
Szép dolog lenne segíteni rajtuk! Neked semmi hátrányod nem fog származni belőle, 'csak' a procedúrát kell végigcsinálnod.
Én nem vágnék bele egy ilyen hormonális kezelésbe, senkiért sem, a testvéremért sem, barátnőmért sem.
Arról lehetne szó, hogy az ő párjának a spermájával megtermékenyítenek, megszülöm a gyereket, és ők felnevelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!