20. Napra jött meg a menstruacióm. És orgazmus után is vérzek. Tapasztalatok? Miért lehet?
Én is vidéki vagyok, 60km-t utazok egy jóhírű endokrinologushoz. Ez ne legyen akadály.
Egy endokrinologus és egy nőgyógyász össze sem hasonlítható. Egy nőgyógyász nem mozog annyira otthon hormonok téren mint egy endo doki. Olvasgass a témában, és láthatod hogy csak időt fogsz spórolni ha egyből hozzá mész nem nőgyógyászhoz.
Attól függ mi a probléma nálad, de azért általánosan elmondható ha kiderül a probléma, akkor gyógyszeres segítséggel jó esélyed van a teherbeesésre, da ha nincs kezelve a gond, akkor aztán sajnos lehet várni, de nem fog jönni a baba. Ne halogasd.
Ugyanez volt nálam is. A csökkenés nekem megállt 25 napnál, az orvosom szerint nem volt különösebb oka. Az aktus utáni vérzés nekem egy apró mèhszájseb miatt volt.
Azóta minden gond nélkül teherbe estem, közepesen rizikós terhesség után, teljesen komplikáció mentesen született meg a kisfiam, makkegészségesen. Mindenképp orvost javaslok én is. Ha bajos az eljutás először menj nőgyógyászhoz, ha ő nem tud segíteni tudod merre menj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!