A női orgazmus tényleg lúgosítja a ph-t, így esélyesebb a kisfiú? Tapasztalatok?
Mármint, ha valakinek nincs orgazmusa akkor nagyobb az esély a lányra?
Szerintem hülyeség, nekem mindig több is van egy alkalommal és 2 lányom van :)
:D
Akkor az én lányom is kivétel. Mindig van orgazmusom, így vsz. akkor is volt, amikor ő fogant.
Én is olvastam már erről több helyen, hogy a fiú spermiumoknak nem kedvez a savas környezet, de ennek több összetevője is van, mint hogy van-e épp orgazmusa a nőnek.
Amúgy mindig lesz esély az ellenkező nemű babára, bármilyen ajánlott módszert, pózt vagy akármit is próbál az ember.
Nálunk egyébként bejött a fenti "jóslat", két fiam lett, és tudom, mikor fogantak... :) De nem gondolnám, hogy azért lettek fiúk, egyszerűen így kellett lennie, fiúnak teremtettek.
Köszi!
Akinek kislánya lett orgazmus mellett is - ovu előtt pár nappal voltatok együtt, ugye?
nekem 2 lány 1 fiú és mindháromnál kb naponta kétszer voltunk együtt,mindennap. És nem tudom mikor volt ovulációm mert nem figyeltem.
Tehát nem tudom hogy ez a "fiú spermium tovább él" mennyire igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!