Nem kéne uh vizsgálat, ha clostilbegytet szedek?
Eddig bíztam benne, de szeretnem azért megkerdezni tőle hogy mégis miért nem követi legalább 2 ultrahang alkalmával.
Hiszen egy veszélyes hormontabletta.. És nem félek megkerdezni majd azt sem, amit már most szeretnék.. Hogy mégis hogy érezné magát ha túlstimulal a gyógyszer és veszélyes állapotba kerülök?!
9
Minden fele szemrebbenes nélkül írom, IGEN! mert lehet, hogy idegenek, de átmentek azon, ami felé én haladok..
Hibázott már velem 1x egy orvos..
Ez a gyógyszer nem játék, vannak kockázatai is. Nem értem miért biztatnak itt egyesek arra, hogy hallgass az orvosodra, amikor még a betegtájékoztatón is ez áll:
"A Clotilbegyt kezelés megkezdés előtt beszélje meg orvosával az alábbi kockázati tényezőket:
- A kezelés hatására egyszerre többes terhesség is bekövetkezhet.
- Méhenkívüli terhesség magasabb kockázata.
- Petefészek daganat fokozott rizikója.
- Petefészek hiperstimulációs szindróma (OHSS, a petefészek túlzott aktivációja).
- Látászavarok.
A kezelés esetleges mellékhatásai miatt a terápiát nőknél mindig gondos nőgyógyászati vizsgálat előzze meg. A Clostilbegyt szedése szigorúan szakorvosi javallatra ajánlott, állandó szakorvosi felügyelet mellett."
En is szedem, es nekem hetfon lesz ultrahang.
Az elsonel nem kovette, csak kozepidoben, de hogy megrepedt e, azt nem, igy cisztam lett. Kiderult honapokkal kesobb, hogy csodaszep peteeresem van, de nem reped meg. Most keszulunk repesztovel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!