Lombik a pesti Kaáliban, tapasztalatok? Első konzultáció előtt vagyunk, rettegünk.
Másfél éve próbálkozunk, sikertelenül. Vizsgálatok eredménye eddig: férjemnek kevés a spermaszáma (oligozoospermia). Ugyan az én kivizsgálásom még tart, de az andrológus azt mondta, hogy a 3M/ml csakis lombikra alkalmas, azon belül is ICSI.
Még nagyon kezdő vagyok ebben az egészben, rengeteg kérdés kavarog bennem. Ha valaki ugyanilyen cipőben járt, hálás lennék a tapasztalatokért.
November közepén megyünk a pesti Kaáliba, Dr Sajgó Attilához kaptunk időpontot. Vélemények róla esetleg?
Ha a férfinál van a "baj" akkor is csinálnak petevezető átjárhatósági vizsgálatot? És amúgy milyen vizsgálatok vannak a lombik előtt?
Amin túl vagyunk, vagy a napokban túl leszünk:
Spermaanalízis a férjemnél.
Nekem: rákszűrés, 3. és 21. napi hormonvizsgálat vérből, terheléses cukor is, emlő és hasi uh.
Szia! Mi is Sajgó dokihoz jártunk, férjemnél volt ugyanez a diagnózis. Normális doki, lehetett tőle kérdezni, mindennek elmondja a menetét. Elsőre sikerült a lombikunk nála, egy embriót ültetett vissza. Most megyünk vissza hozzá októberben, szeretnénk kistesót.
Sok sikert nektek😊
Paromnal 4 millió. Debrecenben a Kaaliban kellett atjarhatosagi ettől függetlenül, amit nem is értettem miért. Két sikertelen lombikon vagyunk túl, ennek már 3 eve, azóta nem voltunk, mert tavaly kis híján rament a kapcsolatunk erre a gyerektemara.
Akkor azt mondták a dokik, hogy ahil a ferfinel van gond ott a lombik sikeressege is kevesebb (amúgy is csak 20% esélye van, hogy sikerül) de vannak azért kivetelej, lásd az első hozzaszolot. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!