Nem kéne uh vizsgálat, ha clostilbegytet szedek?
Második hónapja szedem. De az orvosom nem hív vissza
Kérdeztem, hogy magamtól mehetek? Azt mondta nem szükséges, ha nem sikerül a következő ciklusban sem, akkor követi a fejleményeket
Pont a tulstinulaciotol tartok.. Olvasgattam, meg 2 barátnőm is szedte.
Ok mondták, hogy ez így nagyon nincs rendben. Pedig, eddig bíztam ebben az orvosban.
9: mert ugye nem láttunk még olyat soha, hogy az orvos rohadt nagyot hibázott, és emiatt a páciensnek lett mindenféle gondja?
Én vagyok az a válaszoló, akinek pl. ezt elszúrták, és jó nagy cisztái lettek. Ott se volt hiba, hogy nem ultrahangozott, ugye? De tudnék még mesélni más orvosokról, amit benéztek, és végül igen, az segített rajtam, hogy magam utánajártam, mi lehet a gond. Amúgy amikor éjjel bementem a sürgősségire a hiperstimulációval, egy másik nőgyógyász, aki épp ügyeletben volt, hazaküldött méhgyulladás diagnózissal, és egy antibiotikum meg a cataflam recepttel. Másnap visszakerültem a kórházba. Később a terhességem végén is benéztek orvosok elég sok mindent, nem egy dolog utólag tisztázódott, persze miután saját utánajárást követően több másik dokival konzultáltam róla.
Szóval szerintem igen, jól teszi a kérdező, hogy kicsit utánajár azért a dolgoknak, ha már kétségei vannak, és nem hisz el vakon mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!