Szerintetek hülye vagyok?
Figyelt kérdés
Már egy ideje próbálkozzunk a babával. Azóta több ismerősöm is terhes lett volna szült. Azoknak az ismerőseimnek akik telenyomják a facebookot a pocakos meg kisbabás képekkel tiltom a követését. Roszzul esik ezeket látni mert mindig csak az jut róla eszembe h nekünk nem sikerül. Szerintetek hülyeség h nem tudom nézegetni meg örülni nekik?2018. okt. 23. 16:33
3/20 anonim válasza:
Érthető, hogy nehéz feldolgoznod. Az se mindegy, mennyi képet tesznek ki. Van gyerekem, de aki napi 2-5 képet is megoszt a sajátjáról, azoknál én is leállítottam a követést.
4/20 anonim válasza:
Nem vagy hulye. Az irigység egy teljesen normális emberi érzelem. Te is akarod és nem érted higy neked miért nem sikerül, ha nekik olyan egyszerű. Jk esetben el fog múlni
5/20 A kérdező kommentje:
Hát az olyanok követését tiltom akik egész nap tolják fel a képeket a hasukról v a babájukról. Akik miatt mást se látok ha fellèpek
2018. okt. 23. 16:46
6/20 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Ez a saját dolgod.
Ezeket én is tiltom, mert idegesítőek. Egyébként pedig érthető, hogy rossz érzés.
De figyelj arra, hogy majd ha neked is lesz, ne ess ugyanebbe a hibába.
7/20 A kérdező kommentje:
Nem fogok mert én tudom már hogy milyen rossz érzés ez annak akinek nem sikerül.
2018. okt. 23. 17:29
8/20 anonim válasza:
Hat ez nem normális viselkedés. Elég gyerekes.
9/20 anonim válasza:
És ők honnan tudják, hogy neked ez milyen rossz? Vagy ha tudják is, szerinted tudnak vele mit csinálni?
10/20 anonim válasza:
Nem normális és ezt te is érzed. Egy pszichológus nem ártana. Másnak lehet és lesz is gyereke és attól, hogy ezt nem akarod elfogadni és meglátni, neked nem lesz előbb. Az sem normális hogy te nem akarod majd mutatni az örömöd, mert másnak ez rossz. Másnak nincs párkapcsolata sem, akkor azt is titkolod? Vagy nem telik nyaralásra sem, akkor egy nyaralós képed sem lesz kint, mert másnak rosszul esik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!