4hónapja probalkozink a babaval de semmi mo bajnlehet?

Figyelt kérdés
velem vam a gond?22/N
2018. okt. 11. 11:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

4hónap az semmi... én a helyedben nem is hangoztatnám. Normális egészséges párok esetében is 25% esélye van a teherbeesésre..

Mjndenki azt hiszi milyen könnyű.. sajnos nem mindenkinél.

Ne görcsölj rá mert az sem jó. Ha ezzel stresszeled magad azzal is csak ártasz.

Mi 1 éve probálkozunk. Ez alatt 2szer voltam terhes.. 😭

Kivizsgálást 1 év sikertelen próbálkozás után javasolnak. Addig nem fognak semmit csinálni. De dokija válogatja gondolom.

Probálj meg ne foglalkozni ezzel.

Legyetek együtt amikor csak jól esik..és majd jön!!!

2018. okt. 12. 19:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha utána olvasol, a te életkorodban is minimum 4-5 hónap szükséges a terhesség létrejöttéhez. Minimum. Czeizel Endre szerint, ez egy 1-8, átlagosan 3-4 hónapot igénylő folyamat. Akkor sincs semmi gond, ha csak a 8. hónapotokban jön össze, vagy a 10.-ben. Én még annyit hozzátennék, hogy ha ennyire szeretnéd a babát, ne csak "amikor jól esik" alapon legyetek együtt, hanem minden hónapban az ovulációd napján, és az azt megelőző napon is. Ezt ovu teszttel jól be tudod lőni. És ez nem "rágörcsölés", hanem csak odafigyelés. Ha a 4 hónapotokban egyébként pont a legtermékenyebb napjaidon nem is voltatok együtt, akkor azok nem is számítanak próbálkozós hónapoknak.
2018. okt. 13. 16:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.