Tapasztalatok ferfiaknal a spermiumszam növelésere argininnal? Esetleg ennek segítségével teherbeeses?
Most lehet hogy hülyének fogsz nézni de azért leírom.
5 évig vártünk a babára és nekünk segített a Macavibe de két félét próbáltunk az első semmire nem volt jo a másik fajta viszont jo volt a szám növelésére .
Férjemnek lassuak voltak a spermái ,alakjukkal is volt probléma és kevesen is voltak a doki rögtön lombik lehetőséggel akart nyugtatni
4 és múlva férjem valakitől halotta hogy a dió nagyon jo férfi meddőségre.
Nem tudom hány kilót evett ,nem tudom hogy csak véletlen volt vagy tényleg segített e de 4 hónap múlva baba lett .
Nem nézlek hülyének, miért tenném?
Igen, a diót hallottam mástól is. És a párod akkor gondolom minden nap evett jó nagy adagokat?
Igen mivel ő pék nem is volt nehéz plusz mire haza jött mindennap vettem neki egy csomaggal
Tényleg hihetetlenül sokat evett
Azért irtam a hülyének nézést mert már volt benne részem de ennek ellenére mindig elmondom mert én is nagyon sokat szenvedttem az 5 év alatt hàtha màsnak is segit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!