Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Tul hosszu a ciklusom, mik a...

Tul hosszu a ciklusom, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Februarban hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset azota 38-40 napra allt be a ciklusom, es hiaba nem eszek tobbet, rengeteget hiztam. Jovoheten megyek orvoshoz, de szeretnelek Titeket megkerdezni, hogy voltatok e mar hasonlo helyzetben vagy hallottatok e ilyesmirol? Ugy tudom ilyen hosszu ciklusnal nincs peteérés sem. Félek, hogy soha nem lesz gyerekem. Koszonom elore is a valaszokat!
2018. aug. 15. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Normál ciklushosszaim 45-55 nap között mozogtak.Nekem endokrinológus azt, mondta csak ránézésre(vérkép nélkül), hogy nincs peteérésem, abban a hónapban megfogant a lányom.:) Viszont tény ,hogy nekünk jó 2 évig tartott mire összejött a baba.

Ha valami hormonális probléma van akkor azt beállítják gyógyszerrel és gond nélkül teherbe fogsz esni te is.Szóval ne izgulj előre.Minden jót kívánok.

2018. aug. 15. 15:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a megnyugtato valaszod kedves elso! :) a gyogyszer szerinted a sulyprobleman is segit? (Tudom, a hiusagom masodlagos dolog, csak nagyon zavar.. szeretnem visszakapni az alakom :/ )
2018. aug. 15. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is hosszú ciklusaim voltak és volt sokszor hogy csúszott 2 hetet-1honapot.

Endodoki kezelt pm alulműködésre,nőgyógyász vizsgált és szerinte nem volt peteérésem(uh alapján mondta),mégis 8hetes terhes vagyok😊

Igaz vártunk több mint 1éve rá.

Minden jót kívánok neked és mihamarabbi terhességet!

2018. aug. 15. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is azt mondták nehéz lesz teherbeesni, nincs peteérésem. 35-60 napos ciklusok.....

De! Mégis lett két gyerekem, az első nagyon hamar összejött a másodiknál clostyt kaptam.

Nyugi simán összejöhet.

2018. aug. 15. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Tavaly hagytam abba a gyógyszert. Volt,hogy 60 napra jött meg vagy,hogy kimaradt... Aztán beállt 39 napra. Ovulàcios tesztet kezdtem használni mert tudni akartam van e peteérésem. Ciklus 25.napjàn volt. Meglepődtem

Most itt fekszik a 3 hónapos kislànyom mellettem😊

Sok sikert

2018. aug. 15. 21:25
 6/6 anonim válasza:
Inzulinrezisztencia nem játszik? Nekem attól volt. Abbahagytam a fogamzásgátlót, utána kéthavonta jött meg,híztam, hullott a hajam, majd amikor már 60 napos lett hirtelen a ciklusom, elmentem terhelésesre és ott kiderült. Azóta foglalkozom vele és minden oké :)
2018. aug. 17. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!