Tul hosszu a ciklusom, mik a tapasztalatok?
Normál ciklushosszaim 45-55 nap között mozogtak.Nekem endokrinológus azt, mondta csak ránézésre(vérkép nélkül), hogy nincs peteérésem, abban a hónapban megfogant a lányom.:) Viszont tény ,hogy nekünk jó 2 évig tartott mire összejött a baba.
Ha valami hormonális probléma van akkor azt beállítják gyógyszerrel és gond nélkül teherbe fogsz esni te is.Szóval ne izgulj előre.Minden jót kívánok.
Nekem is hosszú ciklusaim voltak és volt sokszor hogy csúszott 2 hetet-1honapot.
Endodoki kezelt pm alulműködésre,nőgyógyász vizsgált és szerinte nem volt peteérésem(uh alapján mondta),mégis 8hetes terhes vagyok😊
Igaz vártunk több mint 1éve rá.
Minden jót kívánok neked és mihamarabbi terhességet!
Nekem is azt mondták nehéz lesz teherbeesni, nincs peteérésem. 35-60 napos ciklusok.....
De! Mégis lett két gyerekem, az első nagyon hamar összejött a másodiknál clostyt kaptam.
Nyugi simán összejöhet.
Tavaly hagytam abba a gyógyszert. Volt,hogy 60 napra jött meg vagy,hogy kimaradt... Aztán beállt 39 napra. Ovulàcios tesztet kezdtem használni mert tudni akartam van e peteérésem. Ciklus 25.napjàn volt. Meglepődtem
Most itt fekszik a 3 hónapos kislànyom mellettem😊
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!