Terhes lehetek? Jónás napom 2-án volt, akkor vegigcsinaltuk. De az a menstrum 3. napja volt. Aztán a ciklusom 12. napjan kicsit belém élvezett, de utána küldtünk egy pharmatex krémet. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Tudom, hülyén hangzik. Valójában mindkettőnket foglalkoztat egy baba gondolata, csak van még pár dolog, ami időrendileg előbb kellene történjen, pl esküvő. én nagyon örülnék neki, kicsit reménykedem, hátha becsúszik.2018. márc. 11. 22:04
1/26 anonim válasza:
A pharmatex aktus ELŐTT kell nem utána, ráadásul normális orvos nem ajánlja mert gagyi.
2/26 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy előtte kell, csak most így sikerült :-D
2018. márc. 11. 22:19
4/26 anonim válasza:
Tényleg hülyén hangzik. Mi az a jónás nap?
5/26 anonim válasza:
Végig csinálni meg végigcsinálni nem ugyanaz.
Ne szülj, okosodj!
6/26 A kérdező kommentje:
Hat, lehet korai, de van már kettő ;-) a harmadik baban agyalunk
2018. márc. 11. 22:48
7/26 anonim válasza:
Ha agyaltok rajta,tehát még nem döntöttétek el,hogy szeretnétek-e 3.babát,akkor ne élvezzen beléd a párod,mert tudod,abból lesz a gyerek.
Menstruáció alatt is teherbe lehet esni.Kicsi az esélye,de nem te lennél az első.
8/26 anonim válasza:
Ha kettőt szülhettél az esküvő előtt, a harmadiknál miért fontos?
9/26 anonim válasza:
😂 Szerintem hazudik hogy van neki 2gyermeke.
10/26 anonim válasza:
"" Tudom, hülyén hangzik. Valójában mindkettőnket foglalkoztat egy baba gondolata, csak van még pár dolog, ami időrendileg előbb kellene történjen, pl esküvő. én nagyon örülnék neki, kicsit reménykedem, hátha becsúszik.""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!