Miért nem jön meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy ebben a hónapban már 5.napja késik a menstruációm!ilyen még sosem volt,mindig pontosan megjött...a hasam egyáltalán nem fáj,pedig elég erős görcseim szoktak lenni,a melleim fájnak ahogy általában mindig amikor meg kellene jönnie...mivel 10 éve várjuk a kistesó érkezését felcsillant bennem a remény,hátha...de tegnap csináltam tesztet ami sajnos negatív lett:( CB teszt volt,ahogy olvastam nagyon megbízható,így abban sem tudok reménykedni,hogy esetleg nem jó eredményt mutatott...vagy hogy túl korán csináltam... igazából az idegesít,hogy a mellfeszülésen kívül nem érzek semmit...volt már valaki így?mi lehet az oka?válaszokat előre is köszönöm!

2018. szept. 13. 09:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan hónap hogy 15 napot késett, 23. napon volt ovulációm, lehet hogy neked is késett csak az ovud, ilyenkor normális ha később jön meg, vagy reméljük, később fogant.
2018. szept. 13. 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!